Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking!

Heeft u eenvoudige (agrarische) werkprocessen die u kunt uitbesteden? Dan kunt u met ons in gesprek, wellicht kunnen wij iets voor uw bedrijf betekenen.

Binnen onze arbeidstraining zijn we altijd op zoek naar zinvol en relevant werk. Dit werk wordt uitgevoerd binnen de veilige arbeidsmatige leeromgeving van de arbeidstraining èn onder deskundige begeleiding van een werkbegeleider en jobcoach.

Het mes snijdt in dit geval aan twee kanten:

  • Door eenvoudige werkprocessen uit te besteden kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Daarnaast toont u maatschappelijke betrokkenheid en geeft u mensen (met een arbeidsbeperking) een kans op deelname aan onze samenleving.
  • En wij hebben zinvol werk wat we als middel kunnen inzetten, zodat onze deelnemers kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling, het opbouwen van een arbeidsritme en algemene werknemersvaardigheden.

Het uiteindelijke doel is dat onze deelnemers zich aan het einde van het traject zodanig hebben ontwikkeld, dat doorstroom naar een (betaalde) baan of vrijwilligerswerk mogelijk is. Werken naar vermogen op een leuke plek in onze samenleving.

En daar kunt u aan bijdragen! Heeft u dus werk wat niet morgen af hoeft te zijn en u kunt uitbesteden, dan staan we graag voor u klaar!

Informeer naar de mogelijkheden bij Math Kersten 06-22695874 of bij Lonneke Mertens 06-23254749. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..