SHANTALA

SHANTALA BINNEN ZORGBOERDERIJ VORSTER HAND

De dagbesteding voor ouderen binnen zorgboederij Vorster Hand is vooral gericht op beleving. Shantala speciale zorg sluit hierop aan en daarom is het fijn dat er een masseur naar boederij Vorster Hand komt om onze oudere gasten (die dat zelf willen) te verwennen.

Haar naam is Nicole Crooijmans. Zij is gediplomeerd masseur. Zij heeft zich gespecialiseerd in het geven van massages voor mensen die speciale zorg nodig hebben. Deze techniek heet Shantala voor speciale zorg. Bij massage in de speciale zorg gaat het niet om het manipuleren van de spieren maar het omgaan met goede/positieve aanraking en het stimuleren van de huid. Shantala Speciale Zorg is een respectvolle benaderingswijze/bejegening en gestructureerd aanrakingsmethode. Huidcontact of tactiele stimulering is een eerste levensbehoefte. Door het respectvolle benaderen en gestructureerd aanraken wordt veiligheid en vertrouwen geboden en de ander heeft de mogelijkheid om zichzelf positief te ervaren. Er wordt ook gebruik gemaakt van muziek en aromaolie.

Tijdens de maandelijkse wellness-middagen die op de zorgboerderij voor onze gasten wordt aangeboden kunnen de oudere gasten die hier behoefte aan hebben een deel massage ontvangen. 

Een deel massage kan zijn:

  • Hoofdmassage
  • Handmassage
  • Voetmassage


Heerlijk ontspannen, genieten en beleven!