Even voorstellen

Zoals Pippi Langkous ooit zo mooi zei: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan!"

Graag stel ik mijzelf even aan u voor:

Mijn naam is Lonneke Mertens en ik ben de schoondochter van Math en Toos. Ik ben geboren in 1975 te Sevenum.

In 2015 ben ik het team van boerderij Vorster Hand komen versterken in de nieuwe tak van onze boerderij, de arbeidstraining.

Ik kom oorspronkelijk uit de geestelijke gezondheidszorg. Ik heb als psychiatrisch verpleegkundige gewerkt op een gesloten acute opnameafdeling en in de klinische jeugdverslavingszorg. Maar ook als ambulant verpleegkundig begeleider met jongvolwassenen en volwassenen.  

Ik heb de jobcoach opleiding gevolgd en afgerond bij Elan Training. Daarnaast heb ik stage gelopen bij een groot re-integratiebedrijf in Noord Limburg, waarbij ik me heb geschoold als re-integratieprofessional.

Ik ben een ras optimist, maar ook een realist. Ik ben altijd op zoek naar kansen èn mogelijkheden om deze te realiseren. Ik ben altijd in voor een geintje, maar geloof er ook in dat je hard moet willen werken om je doelen te behalen. Ik geloof in samenwerken: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ik ben dan ook altijd op zoek naar verbindingen waar alle betrokken partijen beter van worden.

Ik ben altijd bevlogen geweest in het werken met mensen. Ik geloof dat iedereen beschikt over mogelijkheden en iedereen heeft net zoveel recht op deelname aan onze samenleving. Ik wil middels de leervoorziening en ons arbeidstrainingstraject mensen de kans geven om zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, zodat elke deelnemer binnen zijn of haar mogelijkheden optimaal kan deelnemen aan onze participatiemaatschappij.

Tenslotte ben ik gek op onze planeet met zijn wondermooie natuur. Door veel te reizen ben ik eens te meer gaan waarderen wat we hier allemaal hebben. Graag draag ik bij aan behoud en verbetering van deze bijzondere plek door te investeren in mens, dier en natuur.

Boerderij Vorster Hand met zijn prachtige omgeving is hiervoor de plek bij uitstek….