Suus Vergeldt

Mijn naam is Suus Vergeldt, ik ben geboren in 2001 te Broekhuizen.
Na mijn diploma te hebben gehaald op het Dendron College in Horst ben ik Vormgeving en Ambacht gaan studeren op het SintLucas in Boxtel. Waar ik in 2020 af ben gestudeerd als Keramiste. Na deze opleiding ben ik werkzaam geweest als zzp’er in de creatieve sector tot voor kort.

Ik heb altijd gezegd dat ik graag richting het onderwijs wilde gaan en afgelopen schooljaar kwam dat in vervulling. Ter vervanging heb ik toen een aantal maanden les mogen geven als Gastdocent Keramiek en dat beviel ontzettend goed. Waarna ik me heb aangemeld voor de studie Docent Omgangskunde, omdat deze opleiding naast het onderwijs ook de mogelijkheid biedt om werkzaam te zijn in de jeugdzorg, wat mij onwijs aansprak.

Via deze weg kwam de leervoorziening van Vorster Hand op mijn pad, waar ik dit schooljaar stage mag lopen. Hier zal ik aanwezig zijn op dinsdagochtend en vrijdag.

Naast studeren houd ik erg van wandelen in de omgeving waar ik woon in het gezellige Brabant. En in de avond zit ik graag op de bank te haken of ga ik iets drinken met vrienden.