Frank Tielen

zorgboerderij, arbeidstraining, leervoorziening, gehandicapenzorg, ouderenzorg, zorg, onderwijs

Hallo, mijn naam is Frank Tielen. Ik ben geboren in 1988 en opgegroeid in Panningen. Inmiddels woon ik, samen met mijn partner en 2 dochters, in Sevenum.

Ik heb de opleiding SPW4 afgerond en ben daarna aan de slag gegaan als activiteitenbegeleider op een zorgboerderij binnen een grote stichting voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Daar heb ik 12 jaar ervaring opgedaan met een zeer brede doelgroep. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Boerderij Vorster Hand als persoonlijk begeleider bij de hulpboeren. Samen met deze groep hulpboeren doen we zo’n beetje alle werkzaamheden die er op onze boerderij te doen zijn. Dat varieert van het verzorgen van de dieren tot het onderhouden van de moestuin en het erf. Ik vind het belangrijk dat onze hulpboeren een fijne dag hebben waarbij iedereen, op zijn of haar eigen manier, een bijdrage levert aan de werkzaamheden die er zijn. Daarbij zijn voor mij samenwerken en humor de sleutelwoorden; Wat de één niet kan, kan de ander en wat we alleen niet kunnen, kunnen we wel samen. Dit alles bestaat voor mij niet zonder een lach! De persoonlijke aandacht die ik kan geven aan onze hulpboeren, binnen de kleinschalige setting van boerderij Vorster Hand en de combinatie van werken met mens en dier in de buitenlucht, maken voor mij het plaatje compleet en geven mij elke dag enorm veel voldoening.