Eefje Kersten

zorgboerderij, arbeidstraining, leervoorziening, gehandicapenzorg, ouderenzorg, zorg, onderwijs

“Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!”

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Eefje Kersten, dochter van de grondleggers van boerderij Vorster Hand, Math en Toos. Ik ben geboren in 1980. Samen met mijn partner Roy hebben we twee fantastische kinderen, Joske en Ted. Zij zijn net als ik kind aan huis op de boerderij.

Boerderij Vorster Hand zit in mijn genen. Opgegroeid op De Vorst heb ik door de jaren heen de boerderij in verschillende vormen voorbij zien komen. De warmte, behulpzaamheid, het doorzettingsvermogen en ondernemerschap zijn in deze veranderingen altijd aanwezig gebleven en verankerd in onze boerderij.

Tijdens mijn opleidingen MDGO-verpleging en HBO-verpleegkunde heb ik vele ervaringen mogen opdoen in verschillende organisaties en doelgroepen in zowel het binnen- als buitenland. Na mijn afronding van de HBO opleiding heb ik als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis op de interne afdeling als nefrologieverpleegkundige en op de Intensive Care als IC-verpleegkundige.

Soms moet je de toekomst gewoon op je af laten komen en open staan voor uitdagingen”.

Een van deze uitdagingen kwam in 2008 op mijn pad. Met in mijn rugzak de ervaringen uit de zorg en met een brok energie en enthousiasme stapte ik in het familiebedrijf. Door de jaren heen heeft de boerderij zich prachtig door ontwikkelt en draag ik naast de gasten ook zorg voor onze hulpboeren.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

Met veel bevlogenheid, warmte voor de mens, gedoseerd met een gezonde dosis humor sta ik klaar voor de mensen op de boerderij. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden, behoeftes en wensen. Samen met de levenservaring maakt het tot wie iemand is én mag zijn. Het is mooi om te zien dat iemand zich hierdoor veilig voelt en zichtbaar geniet van de omgeving, de bedrijvigheid, de dieren en de mensen op de boerderij. Daar doe je het voor!

BIG-Nummer: 590 578 24 530