Doreen Verrijth

Hallo allemaal,

Ik ben Doreen Verrijth. Ik ben geboren in 1990 en opgegroeid in een gezin met 3 zussen en mijn ouders.

Na mijn diploma te hebben behaald op het Dendron college in Horst, ben ik in Den Bosch Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan studeren. In de jaren daarna heb ik me gespecialiseerd in coaching, waarvoor ik de coachingsopleiding heb afgerond, en in reflectie, intervisiebegeleiding en mindfulnessbegeleiding. Dit is waar ik me nog altijd graag mee bezig houd. Ik vind het heel interessant om meer te weten te komen over hoe en waarom er gebeurt wat er gebeurt bij mensen en in groepen.

In 2018 ben ik bij de jeugdbescherming gaan werken in Eindhoven. Hier heb ik een aantal jaar als gezinsvoogd en in de jeugdreclassering gewerkt. Ik heb veel gezinnen mogen begeleiden in de zoektocht naar meer bescherming en veiligheid. In de begeleiding vond ik het met name belangrijk om naar de krachten en talenten van het gezin en van de kinderen te kijken. Want die zijn altijd bij iedereen te vinden.

In 2020 hebben mijn partner en ik ons zoontje gekregen. Ik ben in de loop van de tijd op zoek gegaan naar een baan dichter bij huis, die beter te combineren is met mijn nieuwe gezinssituatie. Ik kwam eind 2022 in gesprek met Lonneke en voelde me direct erg thuis in dit warme familiebedrijf. Het initiatief dat Lonneke heeft opgezet vind ik prachtig en ik draag hier heel graag mijn steentje aan bij. Ik geloof dat er voor iedereen een mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan onze maatschappij, mits daar de omstandigheden voor zijn. Soms moeten deze worden gecreëerd, op een andere manier dan de gemiddelde of meest beschikbare. Denken in kansen, afgestemd op ieders persoonlijke mogelijkheden van dit moment, is wat ik graag doe.

Ik vind het belangrijk om op een gelijkwaardige manier met de deelnemers om te gaan. Ik probeer me in te leven in de ander en begrip te tonen voor ieders persoonlijke situatie en omstandigheden. Samen kijken naar de mogelijkheden voor dit moment en afspraken te maken hoe we stap voor stap verder kunnen bouwen aan meer duidelijkheid, zekerheid en zelfvertrouwen. Met daadkracht en een beetje humor draag ik graag bij aan het verder ontwikkelen van ieders persoonlijke doelen bij Vorster Hand.

Tot slot vind ik het leuk om me bezig te houden met muziek, lekker buiten in de natuur hardlopen en wandelen en kan ik genieten van samenzijn met familie en vrienden.

Ik kijk er naar uit om me verder in te zetten binnen dit mooie bedrijf!

Ik ben werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag
SKJ registratie 140005564