Beau Nellissen

Mijn naam is Beau Nellissen, 34 jaar en wonend in Venray. Na mijn MBO-4 opleiding onderwijsassistent op het ROC ter AA in Helmond, ben ik in ’08 een jaar naar USA verhuisd om daar te werken als au-pair. Bij terugkomst verlengde ik mijn tussenjaar door in de kinderopvang te gaan werken. Om vervolgens toch weer te gaan studeren.

Ik ben ’14 afgestudeerd als docent zorg en welzijn op de Fontys in Tilburg. Daarna ben ik werkzaam geweest op verschillende VMBO scholen in de omgeving van Venray. In de schooljaren van ’18 – ’21 mocht ik werken als docent op VSO Impuls bij onderwijsgroep buitengewoon in Venlo.

Via Yuverta Horst kreeg ik de mooie kans om op Vorster Hand mijn bijdrage te leveren op de leervoorziening. Na een jaar werkzaam te zijn op het project kan ik met zekerheid zeggen, dat ik me hier thuis voel. En ik denk dat ik voor iedereen spreek die een stap binnen Vorster Hand zet. Het is mooi om getuige te zijn van de groei die de leerlingen maken op de leervoorziening. Mede door de hechte samenwerking tussen begeleiding en zorg. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdagochtend.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met het renoveren van mijn woning en ik sta regelmatig in de sportschool. En ook maak ik graag arretjescake. Dit vinden de leerlingen en collega’s heel vervelend en daarom wandelen we regelmatig een rondje na de pauze😉 

Hopelijk tot snel of tot ziens bij Vorster Hand.