Anne-Marie Manders

zorgboerderij, arbeidstraining, leervoorziening, gehandicapenzorg, ouderenzorg, zorg, onderwijs

Hallo,

Mijn naam is Anne-Marie Manders ik woon in Sevenum met mijn vriend en onze 2 kinderen Lieke en Sofie.

Ik werk sinds 2018 op de boerderij. Ik ben begonnen bij de gasten als extra ondersteuning. Het was fijn om de mensen een fijne dag te bezorgen op de boerderij. Na een paar weken vond ik ook mijn weg bij de hulpboeren en binnen de witlof teelt. Het mooie aan de hulpboeren vind ik dat we de mensen in hun kracht kunnen zetten en dat iedereen in het proces een belangrijke taak heeft. Ieder op zijn eigen manier.

Na een jaar extra ondersteuning geboden te hebben was het tijd om ook officieel in dienst te treden. Het is elke keer weer een feestje om naar het werk te gaan. Ik werk nu voornamelijk bij de hulpboeren. En vind het fijn om te zien hoe we hier een fijne sfeer kunnen neer zetten. Zodat iedereen hun kwaliteiten kan benutten en hier verder in kan groeien.

Groetjes Anne-Marie