An van der Sterren

Mijn naam is An van der Sterren, ik ben geboren in 1990 en woon in Sevenum. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het heerlijk om een rondje hard te lopen! Als puber maakte ik de keuze om vanuit Limburg in Utrecht te gaan studeren aan de lerarenopleiding Omgangskunde. De opleiding tot docent Omgangskunde heeft mij ontzettend gevormd als mens. Veel van wat ik daar geleerd heb breng ik nog dagelijks in de praktijk.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik op verschillende scholen gewerkt in het VSO, MBO en entree onderwijs. Na een jaar werken bij Citaverde college, nu Yuverta, werd ik gevraagd om als mentor de groep bij leervoorziening Vorster Hand onder mijn hoede te nemen. Ik zei meteen volmondig: Ja! De mogelijkheden die deze voorziening biedt om leerlingen en studenten weer echt mee te laten doen spreken mij ontzettend aan. 

De leervoorziening is voor de leerlingen een fijne, veilige plek waar we samen kijken met het netwerk om de leerlingen heen wat ze willen en kunnen met betrekking tot hun toekomst. Hierin denken we in kansen en mogelijkheden zodat ze ervaren dat ze weer mee mogen doen. De leerlingen zien groeien, ze laten ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn en ze zien doorstromen naar de volgende stap die bij ze past is fantastisch en maakt mijn werk erg uitdagend en interessant.

Voor de leerlingen ben ik op Vorster Hand de schakel tussen Yuverta Horst en het onderwijsprogramma wat de leerlingen bij leervoorziening Vorster Hand op maat volgen. Dit doe ik op dinsdag en woensdagochtend, mijn andere werkdagen ben ik werkzaam bij Yuverta Horst.

Ik kijk ernaar uit om zoveel mogelijk leerlingen hier bij de leervoorziening verder te helpen en te zien doorgroeien naar de volgende stap.